Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Презентација на Центарот за поддршка на лица со оштетен вид

Во рамките на Центарот за поддршка на лица со оштетен вид на 27 Јуни 2018 година во период од 12:30 – 13:30, претставник од Центарот оддржа презентација за работата и активностите на Центарот со подетално објаснување за секоја активност посебно како и услугите кои ги нуди Центарот. Презентацијата беше наменета за соработниците од УЈИЕ и делегатот од ЛЦИФ. На презентацијата активно учество зедоа три корисници кои го споделија своето искуство стекнато во Центарот како и сопствените мислења за поддршката која ја нуди Центарот.

Центарот за поддршка на лица со оштетен вид се спроведува во рамките на проектот “УСАИД и ЛИЦИФ за деца со оштетен вид”.

29.06.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE