Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Студиска посета во Нирнберг

Во моментот, делегација од 10 лица од Црвен крст на град Скопје, се наоѓа во Црвен крст Нирнберг, каде што ќе присуствува на еднонеделна обука за напреднати вештини во доменот на нега на стари и немоќни лица. Темите кои ќе се опфатат се во рамки на прва помош, нега на тешко подвижни и неподвижни лица , превенција и нега на декубитус и сл.

Соработката во ЦК Нирнберг ќе продолжи со студиска размена, преку која претставници од ЦК Нирнберг ќе бидат дел од обука за нега на стари и немоќни лица која ќе се одвива во рамки на Црвен крст на град Скопје.

13.09.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE