Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Забава во центарот за церебрална парализа

Клуб на млади при Црвен крст на град Скопје организираше забава по повод вселување на корисниците во новиот центар за церебрална парализа. Покрај корисниците од центарот присутни беа и лицата со интелектуална попреченост од дневниот центар Порака, а за нив свиреа и пееја Симеон Коруноски и учениците од средното музичко училиште “Илија Николовски- Луј”. Пријатната атмосфера и омилените песни придонесоа сите присутни да имаат весел и исполнет ден со желба за уште поуспешни активности кои заедно ги имплементираме во рамките на проектот за поддршка и социјализација на лица со посебни потреби поддржан од Комерцијална банка.

21.09.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE