Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

- КОНКУРС - Сертифицирана обука за негувател/ка на стари и немоќни лица повторно започнува од Октомври

Сертифицирана обука за негувател/ка на стари и немоќни лица повторно започнува од Октомври

Се повикуваат сите заинтересирани лица кои сакаат да посетуваат обука и да се стекнат со верификуван сертификат да аплицираат во периодот од 04.10.2018 до 14.10.2018 година.

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

-         Да се државјани на Р. Македонија;

-         Да имаат над 18 години;

-         Да имаат општа психо-физичка способност за работа;

-         Да имаат завршено минимум средно образование;

-         Да бидат мотивирани за работа со стари и немоќни лица.

Заинтересираните кандидати можат да се пријават на е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; тел. 070 352 246 или во просториите на Црвен крст на Република Македонија на бул. „Кочо Рацин“ бр. 13, 1000 Скопје

04.10.2018 konkurs

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE