Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Поддршка на пунктот за бездомници

Пунктот за бездомници на Црвен крст на град Скопје кој се наоѓа на територија на општина Карпош, беше посетен од страна на градоначалникот на општина Карпош, г. Стефан Богоев. Градоначалникот беше запознаен со активностите и услугите кои ги нуди пунктот за оваа ранлива категорија лица. Во тек на посетата, тој донираше конзервирана храна и напитоци, но и се договори поддршка за во иднина, во делот на санација на покрив на објектот .

Пунктот за бездомници во изминатите години добива континуирана поддршка од градот Скопје, голем број на компании како и од хумани граѓани.

04.10.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE