Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Креативна работилница

Волонтерите на Црвен крст на град Скопје заедно со корисниците од дневниот центар за церебрална парализа Капиштец и нивните родители како и секогаш имаа одлично дружење. Овојпат го посетија Custom pub и заедно со долгогодишните пријатели од мото клубот Потфат реализираа креативна ликовна работилница. Позитивната енергија и многуте насмевки придонесоа да се реализираат успешни дела , а овие работилници и дружби надвор од центарот се многу важни за промена на секојдневието на корисниците и нивна социјална инклузија.

Активноста е дел од активностите поддржани од Комерцијална банка, а поддршката на членовите на мото клубот Потфат е позитивен пример во нашата заедница за полесно прифаќање на лицата со попреченост.

24.10.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE