Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Посета на НУ Археолошки музеј на Македонија

Во рамкте на прокетот „Дневен центар за стари лица и центар за давање помош во домашни услови” при Црвен крст на град Скопје во програмските активности на дневните центри еднаш во месецот се организираат прошетки во природа или посета на културни знаменитости. Овој месец лицата во трето доба го посетија НУ Археолошки музеј на Македонија. Основната цел на посета на овој музеј беше лицата во трето доба да се запознаат со археолошката збирка во периодите од неолитот до средновековието низ артефакти кои потекнуваат од главните археолошки наоѓалишта, урбани центри и некрополи.

30.10.2018

30.10.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE