Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

ПЛАКЕТА ЗА ДОЛГОГОДИШНА И УСПЕШНА СОРАБОТКА ЗА ЦРВЕН КРСТ НА ГРАД СКОПЈЕ

Црвен крст на град Скопје е добитник на плакета од страна на ЈЗУ Геронтолошки  Завод ,,13 Ноември“ Скопје за долгогодишна и успешна соработка. Двете институции развиваат бројни активности и меѓусебна институционална поддршка низ годините, а со цел поддршка на лицата во трето доба и ранливото население. Плакетата беше доделена по повод 60 годишниот  јубилек на ЈЗУ Геронтолошки Завод ,,13 Ноември“ Скопје.

14.11.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE