Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Одбележување на светскиот ден на лица со попреченост

Црвен крст на град Скопје во соработка со дневниот центар за лица со церебрална парализа го одбележа 3 декември – Светскиот ден на лица со попреченост. Бројни пријатели , поддржувачи беа присутни во ресторан Umbrella и со многу музика и добра забава за која се погрижија учениците од средното музичко училиште Илија Николовски – Луј придонесоа корисниците на дневниот центар и нивните родители да имаат незаборавни мигови. Исто така со голема торта се прослави и 13от роденднен на центарот. Оваа активност е една од многуте активности кои младите на Црвен крст на град Скопје ги имплементираат преку годишна програма во рамките на проектот за поддршка и социјализација на лица со посебни потреби поддржан од Комерцијална банка. 

06.12.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE