Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Нови спасители во семејството на Црвениот крст

Во период од 04.12-10-12.2018 година,  Црвениот крст на град Скопје –Центар за безбедност на вода организираше курс за спасители на затворени води.

Курсот беше организиран во соработка со Олимписки базен. Обуката има една цел- зголемување и зајакнување  на капацитетите на Центарот за безбедност на вода за  брз и ефикасен одговор на потребите на тимот пред  претстојните вежби и манифестаци што следуваат во 2019 година.

Од 7 кандидати кои учествуваа во курсот, 4 кандидати се стекнаа со назив Спасител.

11.12.2018 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE