Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Кампања „Среќна и безбедна 2019 година – петардите не се играчки“

Пред платото на Сити мал , волонтерите на Црвениот крст на град Скопје и СВР Скопје симулира укажување на прва помош на повредени деца при експлозија на пиротехнички средства во рамки на кампања „Среќна и безбедна 2019 година – петардите не се играчки“.

Целта на оваа кампања во која зедоа учество 10 волонтери е да се подигне јавната свест кај сите граѓани со акцент на младите за безбедна прослава на претстојните празници. Пиротехничките средства придонесуваат и за дополнително загадување на животната средина, но пред сѐ тие се закана за нашата лична безбедност.

Вежбите ќе продолжат и во училишта на територија на град Скопје.

11.12.2018 2

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE