Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Креативна работилница за деца со оштетен вид

Во рамките на Центарот за поддршка на лица со оштетен вид  - Црвен крст на град Скопје, на 04 Декември 2018 година,во ДУРДМОВ Димитар Влахов, се реализираше креативна работилница наменета за децата со оштетен вид. Со оглед на престојните Новогодишни празници, темата на работилницата беше подготовка на Новогодишни честитки. За време на работилницата, дел од децата свиреа Новогодишни песни на пијаното во салата, со цел комплетирање и разубавување на атмосферата. Децата во текот на работилницата покажаа голем интерес за истата и вложија голем труд во подготовка на честитките. Собраните средства од продадените честитки ќе бидат донирани за лекување и поддршка на корисник од Центарот за поддршка.

Центарот за поддршка на лица со оштетен вид се имплементира во рамките на „Проектот на УСАИД и ЛЦИФ за деца со пречки во видот“.

14.12.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE