Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Едукација за најмалите

Во рамки на одбележувањето на неделата за промоција на дентална хигиена, медицинскиот тим при Мобилен тим Липково денес одржа едукативни предавања за основците во с. Лојане и забавишната група при ООУ "Рилиндја" во с. Ваксинце.

Како подарок по повод неделата за промоција на денталната хигиена, сите ученици - посетители на предавањето од Црвен крст на град Скопје добија четкичка за заби.

20.12.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE