Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Од децата за децата

Децата од три одделенија од ОУ “11 Октомври” се вклучија во поддршка на активноста „Волшебна елка на желби“. Во нивните училници се реализираа работилници на кои се зборуваше за Црвениот крст, за хуманоста, за помагањето, но и се изработуваа новогодишни честитки и лампиони. Преку продажбата на истите, ќе се обезбедаат подароци за три деца без родителска грижа, сместени во згрижувачки семејства и тоа ролерки, тротинет, троцикл. Сите три одделенија ќе присуствуват на доделувањето на подароците за и лично да се запознаат со децата за кои се наменети подароците.

20.12.2018 2

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE