Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Новогодишни пакетчиња за децата од Клиниката за детски болести и Клиниката за Онкологија

Во пресрет на новогодишните празници, Тимот за спасување на планина, како дел од Тимот за одговор при катастрофи на Црвен крст на град Скопје и волонтерите на Црвен крст Центар, на 20.12.2018 четврток на Клиниката за детски болести и Клиниката за Онкологија при Клиничкиот центар Мајка Тереза – Скопје, организираа показна вежба. Член од Тимот за спасување на планина, маскиран во Дедо Мраз, се спушташе по јаже и им делеше подароци на сите децата хоспитализирани во двете клиники. 
Вежбата се реализираше во соработка со Општина Центар и Бугарската амбасада во РМ.

20.12.2018 3

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE