Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Доделување на сертификати на негувател/ки на стари и немоќни лица

Ја заокружуваме 2018 година со уште една успешно реализирана сертифицирана обука за негувател/ки за стари и немоќни лица, која се одвиваше во периодот од 24.10.2018 до 18.12.2018 година.

Обуката во времетраење од 2 месеци ја поминаа и успешно ја завршија 10 лица и истите се стекнаа со сертификат за негувател/ка на стари и немоќни лица. На 25.12.2018г. се одржа свечено доделување на сертификатите во Црвен Крст на Република Македонија.

Им упатуваме честитки до идните негуватели и успех во работата!

25.12.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE