Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Пакетчиња за најмалите

Триесет деца од социјално ранливите семејства од селата Лојане и Ваксинце во општина Липково, денес ги посети Дедо Мраз, при што на сите дечиња им подели новогодишни пакетчиња, како дел од празничните активности во липковскиот крај.

Традицијата на подарување новогодишни пакетчиња трае од минатата година, кога и беше отворен локалниот клуб за млади и едукација во ООУ “Рилиндја” во с. Лојане.

Дедо мраз ова година беше член на Мобилен тим Липково при Црвен крст на град Скопје.

26.12.2018

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE