Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Акција на пошумување

Во селото Лојане, општина Липково, во соработка со месната заедница, се одржа третата по ред традиционална акција на пошумување.

Членовите на Мобилен тим Липково при Црвен крст на град Скопје заеднички со жителите на с. Лојане насадија 1000 садници бел бор, а на донација од ЈП Македонски шуми, Подружница Куманово.

Жителите на селото изразија голема благодарност до Црвениот крст за обезбедување на садниците и за свеста за зачувување на животната средина во тоа погранично село.

08.1.2019

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE