Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Дружење со Дедо Мраз и со децата со оштетен вид

Во рамките на Центарот за поддршка на лица со оштетен вид при Црвен крст на град Скопје се реализираше новогодишно дружење со децата од ДУРДМОВ „Димитар Влахов“. Тимот од Центарот заедно со Дедо Мраз на децата им поделија новогодишни пактечиња и им посакаа среќни празници, а децата своите желби за 2019 година ги запишаа на една заедничка честитка. Но тимот не ги заборави и новогодишните подароци за волонтерите во Центарот кои даваа свој значителен придонес во текот на целата година.

Центарот за поддршка на лица со оштетен вид се имплементира во рамките на „Проектот на УСАИД и ЛЦИФ за деца со пречки во видот“.

08.1.2019 Dedo Mraz

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE