Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Помош за Танушевци

Тимот за спасување на планина на Црвен крст на град Скопје, во рамките на своите програмски активности, денес (16 јануари) им излезе во пресрет на граѓаните од скопското село Танушевци со достава на хуманитарна помош.
Поради непристапниот терен, помошта беше диструбуирана со помош на хеликоптерската единица на АРМ. 
Од страна на Црвен крст на град Скопје беа доставени пакети со над 400 кг храна, хигиена, ќебиња и обувки. 
И во наредниот период продолжуваме да дејствуваме во зависност од потребите на населението.

17.01.2019

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE