Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Часови по танцување во дневниот центар за стари лица

Во рамките на дневниот центар за стари лица во ДХО „Даре Џамбаз” од јануари месец во месечната програма на активности започна со реализација на нова активност часови по танцување, заедно со инструктор Ѓоко Вешоски. Часовите за танцување се одржуваат еднаш неделно, односно секоја среда со времетраење од 90 минути со почеток од 11 часот. На часот по танцување корисниците од дневниот центар за стари лица ќе се запознаат со добро познатите танци танго и валцер како и баланс и стабилност за право исчекорување.

08.02.2019

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE