Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Едукација за гранична полиција

Едукација ”Студен бран – смрзнатини, хипотермија и компликации од истите / безсознаниеи престанок на витални функции”се одржа за потребите на граничната полиција на граничниот премин Крива Паланка и Пелинце. Истата се изведе на 14 февруари 2019год и вкупно ја следеа 18 присутни. Темите беа фокусирани на прва помош и само-помош при смрзнатини, хипотермија и компликации кои може да настанат од истите (безсознание и престанок на витални знаци). Целиот материјал беше презентиран интерактивно и практично со симулација на повредени. На присутните им беа поделени флаери за студен бран на македонски и албански јазик и прирачник за прва помош на работното место.

19.02.2019

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE