Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Љубовни ноти

Концертот „Љубовни ноти“ кој беше инициран пред повеќе од 10 години помина успешно. Оваа година концертот се реализираше во Skopje Marriott Hotel во соработка со средното музичко училиште Илија Николовски-Луј, а поддршка за успешна реализација на истиот дадоа и EMSA – Macedonia ReBorn. Благодарност до сите оние кои во голем број го посетија настанот, беа хумани и донираа за купување пригодни подароци за жените оперирани од канцер кои заедно со членките од здружението Животна искра ќе ги посетиме на Клиниката за онкологија во пресрет на празникот 8 ми Март.

25.02.2019

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE