Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Научно-стручна трибина „Современ систем на Цивилна заштита“

По повод Меѓународен ден на цивилна заштита, Дирекцијата за заштита и спасување со Филозофскиот факултет во Скопје организираше Научно – стручна трибина на тема „Сoвремен Систем на Цивилна заштита“, на која учество земаа професори од државните универзитети од нашата држава но и од регионот, a кои работат на на оваа проблематиката.

Црвен крст на трибината учествуваше во панелот „Намалување на ризици од катастрофи и кризно комуницирање“ каде претставникот на Црвениот крст досегашното исксуство го пренесе преку презентација " Улогата на Црвениот крст во одговор при катастрофи и градење на капацитетите за отпорност на заедниците “.

05.03.2019

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE