Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Жените од Црвен крст на град Скопје својот 8ми Март го посветија на жените од ЈЗУ ,,Психијатриска болница Скопје“

Оваа година жените од Црвен крст на град Скопје одлучија Меѓународниот ден на жената 8ми Март, да го посветат на жените од Акутното одделение на ЈЗУ ,,Психијатриска болница Скопје“. Во името на уважување на секоја жена во општеството важно е никој да не се заборави и маргинализирание групи да бидат дел од опшстевените активности и иницијативи. Подароците и донацијата се во мисијата на нашата организација, но вниманието и заеднички поминатото време е недоложно, потребно и искрено.

08.03.2019

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE