Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Посета на жените сместени на Клиника за онкологија

Во пресрет на празникот 8ми март, волонтерите од Клуб на млади при Црвен крст на град Скопје во соработка со здружението "Животна искра" традиционално ги посетија пациентките на клиниката за онкологија. Оваа година присутни беа и претставници од хотел Мериот како и претставници од студентската организацја ЕМСА каде минатата недела се оддржа концерт "Љубовни ноти" на кој и се зборуваше за празникот на жената а и самата активност. 
На пациентките им се подарија пригодни подароци, мал гест во знак на внимание и поддршка.

08.03.2019 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE