Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

ПОВИК за ангажирање на социјални работници, психолози, педагози, дефектолози на позицијата: теренски социјален работник/психолог за деца на улица

Црвен крст на град Скопје во соработка со Министерството за труд и социјална политика и УНИЦЕФ

објавува:

ПОВИК

за ангажирање на социјални работници, психолози, педагози, дефектолози

на позицијата: теренски социјален работник/психолог за деца на улица

04.04.2019 povik pdf

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE