Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Традиционална крводарителска акција во Ре-медика

Вработените лица во првата приватна болница Ре- Медика, денес традиционално даруваа крв на акцијата по повод четиринаесетиот роденденот на оваа установа и пресрет на денот на здравјето 7 април. Медицинскиот персонал и техничката служба од оваа болница се дел од големото семејство хуманисти- крводарители, кои веќе девет години организираат крводарителски акции во нивните простории. Оваа акција дел од интегралниот план за крводарителство на Црвен крст, а организатор на истата е Црвен крст на Република Македонија - Општинска организација Гази Баба. Црвениот крст на град Скопје ја иницираше оваа соработка во 2010 година, а Ре- Медика даде активна поддршка на проектните активности на Клуб 25- клуб на млади крводарители и мотиватори во насока на промоција и унапредување на крводарителството кај младата популација.

05.04.2019

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE