Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Поддршка од Меѓународното училиште НОВА

Учениците од Меѓународното училишта НОВА се вклучија во активноста за селекција на облека во Црвен крст на град Скопје. Оваа активност е дел од нивната програма community service или програма за поддршка на заедницата. 20 ученици селектира облека која е донирана од страна на граѓаните, со цел добрата облека да може да се дистрибуира до нашите крајни корисници. Активноста ќе продолжи еднаш во месецот, а преку неа учениците ќе донираат 100 волонтерски часа за својата заедница.

09.05.2019

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE