Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Подршка за лицата во трето доба

Во месец април во Дневните центри за стари лица ДХО Даре Џамбаз, ООЦК Чаир и Сарај се реализираше преглед и рендгенографија на граден кош во соработка со ЈЗУ Институт за белодробни заболувања и туберкулоза – Скопје каде беа прегледани 73 корисници од дневните центри кои покажаа голема заинтересираност и воедно благодарност за сите активности организирани од Црвен крст на град Скопје во сорбаотка со други надлежни институции.

15.04.2019

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE