Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Волшебно Велигденско дрво

Црвен крст на град Скопје во соработка со Рамстор Мол четврти пат ја организираат акцијата Волшебно велигденско дрво наменета за корисниците од дневниот центар за церебрална парализа – Скопје.

Скромните желби (тренерки , маички, фустанче ) се запишани на наменски изготвени картички во форма на јајце и веќе се закачени на дрво кое е поставено во велигденското катче во трговскиот. Сите хумани граѓани , соработници ги покануваме да се вклучат во акцијата, да купат подарок и да ги израдуваат корисниците за претстојниот празник.

Купените подароци се оставаат на пултот за информации во маркетот Рамстор или пак во просториите на Црвен крст на град Скопје, а доделувањето ќе биде на 25.04.2019 година (четврток) во просториите на трговскиот Рамстор Мол.

16.04.2019

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE