Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Од теорија до акција

И оваа година, најмладите од ОУ “11 Октомври” се вклучија во одбележување на празникот Велигден на хуман начин. Во четири одделенија беа реализирани работилници на кои се зборуваше за Црвениот крст, хуманоста, добрина и помагање, а и се изработуваа честитки со мотиви за Велигден. Учениците преку заедничка продажба обезбедија 8 подароци за штитениците од Дневниот центар за церебрална парализа. Неколку дена претходно штитениците на овој центар ги запишаа своите велигденски желби и истите беа закачени на велигденско дрво во ТЦ Рамстор. Денеска е доделувањето на подароците и учениците заедно со своите наставнички ќе им ги доделат подароците на децата од Дневниот центар.

25.04.2019

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE