Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Подарете и овозможете некој да блесне за својата матурска или апсолвентска вечер

Месецот мај го посветуваме на младите и успешни луѓе кои завршуваат една среќна приказна во своето образование. Сите оние кои сакаат може да ја подарат облеката од својата матурска или апсолвентска вечер, а ние од Копче ќе се погрижиме истата да стигне до вистински раце и некоја девојка или момче да блесне на оваа посебна ноќ! 

Сите заинтересирани кои сакаат да донираат може тоа да го направат во продавницата Копче секој работен ден од 09-17 часот и во сабота од 09-14 часот или во кутијата за донација на Бродот на среќата, секој ден од 10- 23 часот.

Копче е проект на Црвен Крст создаден да овозможи поефикасен систем на дистрибуција на облека до лицата со ризик.

06.05.2019 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE