Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

СКОПСКИ МАРАТОН 2019

Традиционално, Скопскиот Маратон се одржа на 04.05.2019 год каде учествуваа над 12.500 маратонци од различни земји. Црвениот Крст на град Скопје настанот го поддржа со 12 тимови кои беа лоцирани 11 точки, а еден тим беше постојано мобилен со возио по патеката по која се движеа маратонците. Вкупно беа ангажирани 46 лица (доктори, парамедици и волонтери) кои извршија над 200 интервенции. За настанот, беше ангажирано амбулантното возило на Црвениот Крст на град Скопје, како и 9 други возила.

06.05.2019 2

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE