Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Младите во посета на Црвен крст Телемарк

Во рамките на Твининг програмата помеѓу Црвен крст на град Скопје и Црвен крст Телемарк, четворица претставници од одделот за млади беа во работна посета на нивната организација. На истата се презентираа активностите од клуб на млади при Црвен крст на град Скопје но и со младите од Црвен крст Телемарк се разменуваа искуства во насока на унапредување на работата.

Заедничките конструктивни дискусии водеа и кон дефинирање на активностите кои ги очекуваат на летниот камп кој ќе се организира во 2020 година во Македонија.

Исто така претставниците имаа можност и да бидат дел од свечената парада која традиционално на 17 мај се организира по повод конститутивноста на Норвешка која за нив беше посебно доживување.

22.05.2019

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE