Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

ПХВ подготвителна работилница

Минатиот викенд, од 17 до 19 мај, се оддржа ЦКА- ПХВ подготвителна работилница, втора по ред оваа година. На истата присуствуваа дваесетина ЦКА-ПХВ инструктори кои имаа за цел да ги прегледаат, евалуираат и оценат сите 150 мали проекти кои беа изработени од страна на овогодишната ЦКА-ПХВ генерација. Секој проект беше прегледуван од страна на двајца иснтуктори а заради добрите резултати, голем број на проекти беа презентирани пленарно пред целиот тим. Целиот процес е многу инспиративен особено што некои младинци навистина направија големи и трајни промени во нивните заедници. Особена е важна нивната видливост во средините како и промоција која беше направен заради амблемот и организацијата. Покрај сработеното и зајакнување на капацитетите на тимот, беше организиран и заеднички ифтар преку кој членовите на тимот имаа уште повеќе можности да се запознаат со културата, обичаатите на инструктори од муслиманска вероисповест а сето ова е во духот на ЦКА-ПХВ програма која промовира мир, толеранција и соживот.

22.05.2019 1

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE