Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Еднодневни ЦКА-ПХВ обуки по ООЦК

voved

После спроведувањето на дисеминациските сесии младинците се поканети да присуствуваат на ЦКА-ПХВ еднодневните обуки кои ги држат ЦКА-ПХВ обучените инструктори, од ЦКА-ПХВ колегиумот на инструктори, во нивната ООЦК. Младинците во текот на оваа еднодневна обука учат како да ги препознаат потребите на заедницата во која што живеат, како да лоцираат проблем и истиот да го анализираат, како да изработат проект за добровит на заедницата во која што живеат и како истиот соодветно да го документираат. Целата обука се спроведува на интерактивен начин со цел учесниците да ги добијат сите потребни активни занења за планирање и изведување на еден мал проект.

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE