Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

ЦКА ПХВ пехар

pehar2Неколку години по ред традиционално со завршувањето на секој ЦКА-ПХВ циклус се доделува преодниот ЦКА-ПХВ златен пехар за најуспешна ООЦК во рамните на тој ЦКА-ПХВ циклус на онаа ООЦК во која се изработени најголем број на проекти оценети со сонце. По тој повод ООЦК домакин организира свечена манифестација во својата заедница за доделување на која ги поканува претставниците од локалната самоуправа со кои соработува, претставници од локалните образовни институции, приватни и правни лица донатори, локалните медиуми, семејствата на младинците, како и самите младинци кои ги изработуваа малите проекти и кои се најзаслужни. 

Досегашни добитници на ЦКА-ПХВ пехарот се:
- Кочани - циклус 2008/2009
- Берово - циклус 2009/2010
- Охрид - циклус 2010/2011
- Неготино и Центар - циклус 2011/2012
- Велес-циклус 2013/2014
- Прилеп - циклус 2015
- Битола и Гостивар - циклус 2016

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE