Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

ЦКА-ПХВ Структура

Членови во ЦКА-ПХВ колегиумот:

Александра Ристовски -координатор на ЦКА-ПХВ/ Геодетски инжинер- Скопје
Ивана Маринчек- ЦКА- ПХВ асистент/ Психолог- Скопје
Катарина Јанковска- ЦКА- ПХВ асистент/ Политолог –Скопје
Шптим Љатифи- инжинер по информатички теџнологии -Куманово
Сеад Ејупи- инжинер по информатички теџнологии -Гостивар
Блага Панева-советник во биро за образование-Скопје
Борис Стојановски-професор-Тетово
Валентина Спиридоновска-професор по англиски-Кичево
Ваљдете Адили-психолог-Кичево
Васка Лидова-педагог-Валандово
Доне Донев-професор по македонски јазик-Кочани
Илина Глигоровска-дипломиран новинар-Скопје
Љупчо Милковски-дисеминатор-Охрид
Мирослав Стојановски-педагог-Битола
Неџад Елмази- педагог-Тетово
Нора Бејтули-студент-Тетово
Орце Павлов-професор по македонски јазик-Виница
Светлана Стојановска-дипломиран биохемичар-Крушево
Фаик Алили-професор по хемија-Гостивар
Иван Киселоски-дипл. социјален работник- Скопје
Сања П.Миланова- дипл.музичар- Скопје
Тоше Камиларовски- дипл. машински инжинер-Скопје
Маја Атанасова-правник-Скопје
Арти Ќормемети-студент-Дебар
Ангел Киров-професор по филозофија-Велес
Нора Бејтули- студент- Тетово
Александар Гичоски- професор по македонски- Неготино
Весна Терзиоска- педагог- Охрид
Симон Андов-студент- Неготино
Сузана Т. Чурлиноска- професор по мир и толеранција- Прилеп
Душанка Паговска- професор по македонски јазик- Берово


 

Пријатели на ЦКА-ПХВ

Дарко Јорданов-автор на програма- Скопје
Херби Елмази – автор на програма – Скопје
Катерина Џајковска – автор на програма – Скопје
Адмирим Алити-дипломиран информатичар –Куманово
Виктор Јовановски-дипломиран филолог македонски јазик и книжевност-Скопје
Људмила Поповска-професор по македонски јазик-Битола
Јетмире Исмаили- правник -Скопје
Матиас Вајнрајх-почесен член на ЦКА - ПХВ
Клаудија Деспозито-ЦКА ПХВ пријател
Никола Ангеловски- Скопје
Милена Богоевска- лекар –Скопје
Сибина Стојановска- дисеминатор –Скопје
Арџина Нагавци-дипл. еколог-Скопје
Мартин Лазаровски- актер - Скопје
Биљана Коцевска-дисеминатор -Скопје
Даница Димитрова-професор по македонски јазик-Кочани
Менсур Матјан-професор по турски јазик -Гостивар
Сафет Незири-заменик министер за образование-Скопје
Раметула Муниши-професор по историја-Тетово
Роза Чочоровска- професор по македонски јазик- Дебар

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE