Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

ЦЕНТАР ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ВОДА

Центарот  за безбедност на вода е специјализирана форма на делување во Црвениот крст на Република Македонија, која делува во рамките на Оддел Подготвеност и дејстување при катастрофи ,чија цел е спасување на секој загрозен живот во рамките на водените површини во нашата држава и потикнување на јаната свест на опасностите и мерките на безбедност на водените површини и во неа членуваат над 100 спасители.

Во текот на 2016 година 60 спасителите има професионален ангажман во следните  пливачко-рекреативни места во територија на град Скопје, Олимписки базен,Расадник, Поолхаус и Аква Парк во Скопје.

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE