Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

15 јануари Ден на безбедност на планина
21 - 28 февруари Недела на борба против срцевосадовите заболувања
1-8 март Недела на борба против ракот
27 март Ден на здравственото воспитание
17 март Ден на Црвениот крст и Ден на крводарителството во РМ
Април Собирна акција
8 - 15 април Недела на хигиенизацијата
8 мај Светски ден на Црвениот крст и Црвената полумесечина
8 - 15 мај Недела на Црвениот крст
21 мај Ден на Црвениот крст на РМ
1 - 7 јуни Недела на солидарност
26 јули Ден на солидарноста
20 јуни Ден на безбедност на вода
14 - 21 септември Недела на борба против туберкулозата и градните болести
14 - 21 септември Недела на младите на Црвениот крст
21 - 27 септември Недела на промоција на хумани вредности
10 - 16 октомври Недела на борба против шеќерната болест
13 - 19 ноември Недела за грижа на старите лица
23 - 28 ноември Недела на борба против алкохолизмот, наркоманијата и пушењето
1 - 7 декември Недела на борба против сидата
3 декември Меѓународен ден на хендикепираните лица
15 - 21 декември Недела на забоздравствената заштита

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE